2012 m. rugpjūčio 20 d., pirmadienis

Kepti obuoliai

Dažnas ragavęs keptų obuolių... Rudenėjant - jų tikrai daug! Kartais, jų net per daug, tad nežinome kur juos panaudoti. Kepti pyragai atsibodo, uogienės - taip pat. Siūlau šį keptų obuolių receptą!

Sunkumas: 2/10

Pasidarys kiekvienas, kuris moka įjungti orkaitę! :D

Ingridientai:

Obuoliai;
Cinamonas;
Cukrus;
Džiovinti vaisiai;
Kokosų drožlės.

Eiga:

Obuolius išskobiame.


"Pripildome" juos cinamonu išmaišytu cukruje (3 šaukšteliai cukraus - 1 cinamono), tiesiog cukrumi, tiesiog cinamonu ar džiovintais vaisiais bei kokosų drožlėmis. Taip, kaip tik jūsų vaizduotė leidžia!


Kepame 200C įkaitintoje orkaitėje, ~20 minučių.


Išimkite ir palaukite, kol pravės.


Skanaus! Man pakliuvo su džiovinta slyva... Baisiai skanu!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą